sorteren op prijs | datum | gemeente
Appartement - Zandbergen
 Verhuurd 

Verhuurd : Appartement te Zandbergen

Appartement met 1 slaapkamer en terras
Appartement op de eerste verdieping gelegen in een kleinschalig appartementsgebouw en bestaande uit: berging op het gelijkvloers, inkom, leefruimte met half-open keuken, berging, 2 slaapkamers, badkamer en terras. Bewoonbare oppervlakte: 78 m² Geen gemeenschappelijke kosten. TEKST AAN TE PASSEN
Bungalow - Zandbergen
 Verhuurd 

Verhuurd : Bungalow te Zandbergen

Rustig gelegen bungalow met 2 slaapkamers en garage
Gerenoveerde bungalow gelegen op wandelafstand van het station van Zandbergen. Gelijkvloers: hall, WC, living, keuken, wasplaats, badkamer, 2 slaapkamers, ruime garage en terras. Verdieping: zolder. Vrij vanaf 01/05/2017.
Appartement - Zandbergen
 Verhuurd 

Verhuurd : Appartement te Zandbergen

Appartement met 2 slaapkamers
Dit appartement op de tweede verdieping is gelegen op wandelafstand van het station van Zandbergen en omvat: hal, leefruimte met open keuken, berging, 2 slaapkamers, badkamer en berging op het gelijkvloers. Geen gemeenschappelijke kosten. Vrij vanaf: 01/07/2018
Bungalow - Zandbergen
 Verhuurd 

Verhuurd : Bungalow te Zandbergen

Rustig gelegen bungalow met 2 slaapkamers en garage
Gerenoveerde bungalow gelegen op wandelafstand van het station van Zandbergen. Gelijkvloers: hall, WC, living, keuken, wasplaats, badkamer, 2 slaapkamers, ruime garage en terras. Verdieping: ruime hobbyzolder. Geen grote honden toegelaten. Onmiddellijk vrij.
Appartement - Geraardsbergen
 Verhuurd 

Verhuurd : Appartement te Geraardsbergen

Nieuwbouw appartement met twee slaapkamers, tuin en carport
Prachtig gelijkvloers nieuwbouwappartement, gelegen op wandelafstand van het station en het centrum van Idegem. Omvat: leefruimte met open ingerichte keuken, badkamer met bad/douche en dubbele lavabo, 2 slaapkamers, toilet en berging. Het appartement heeft een tuintje met groot terras. Elk appartement beschikt over een eigen carport, gemeenschappelijke fietsenberging en tuinberging . Geen honden toegelaten. Provisie gemeenschappelijke kosten: 50 euro per maand (kuisen traphall en onderhoud van de gemeenschappelijke tuin door de verhuurder). Onmiddellijk beschikbaar.
Duplex - Idegem
 Verkocht 

Verkocht : Duplex te Idegem

Duplex appartement met twee slaapkamers en terras
NIEUWBOUWAPPARTEMENT VANAF 209.000 EURO, ONDER 10% REGISTRATIE. Extra geïsoleerd. Prachtig nieuwbouwappartement, gelegen op wandelafstand van het station en het centrum van Idegem. Het duplexappartement, gelegen op de 2° verdieping omvat: leefruimte met open ingerichte keuken, groot salon/bureau, badkamer met bad/douche en dubbele lavabo, 2 slaapkamers, toilet, berging en terras. Mogelijkheid tot aankoop carport. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en tuinberging. Lift in het gebouw aanwezig.
Appartement - Idegem
 Verkocht 

Verkocht : Appartement te Idegem

Appartement met twee slaapkamers en staanplaats
NIEUWBOUWAPPARTEMENT VANAF 209.000 EURO, ONDER 10% REGISTRATIE. Extra geïsoleerd. Prachtig nieuwbouwappartement op 1° verdieping, gelegen op wandelafstand van het station en het centrum van Idegem. Omvat: leefruimte met open ingerichte keuken, badkamer met bad/douche en dubbele lavabo, 2 slaapkamers, toilet en berging. Het appartement heeft een groot terras. Elk appartement beschikt over gemeenschappelijke fietsenberging en tuinberging . Mogelijkheid tot aankoop carport. Lift aanwezig.
Appartement - idegem
 Verhuurd 

Verhuurd : Appartement te idegem

Appartement met twee slaapkamers en carport
Prachtig nieuwbouwappartement op 1° verdieping, gelegen op wandelafstand van het station en het centrum van Idegem. Omvat: leefruimte met open ingerichte keuken, badkamer met bad/douche en dubbele lavabo, 2 slaapkamers, toilet en berging. Het appartement heeft een groot terras. Carport en gemeenschappelijke fietsenberging. Lift aanwezig. Forfait voor gemeenschappelijke kosten: 50 euro per maand. Onmiddellijk vrij. Geen grote honden toegelaten.
1
47 .
48 .
49 .
50 .
51 .
52 .
53 .
54 .
55 .