sorteren op prijs | datum | gemeente
Grond - Tollembeek
 Verkocht 

Verkocht : Grond te Tollembeek

Rustig gelegen bouwgrond voor open bebouwing lot 4 op wandelafstand van het station
Urbanus koos destijds voor het mooie Tollembeek. Wordt u binnenkort een van zijn nieuwe buren ? Dit perceel biedt u van 's ochtends de zon in uw tuin. Deze bouwgrond voor open bebouwing is gelegen op wandelafstand van het station en de basisschool van Tollembeek. Dit perceel met een breedte van 15,20 m is bestemd voor een open bebouwing met volgende voorschriften: bouwbreedte: 9 m. - bouwdiepte gelijkvloers: 15 m. - bouwdiepte verdieping: 12 m - kroonlijsthoogte: 4 m +/- 1,5 m. Een kroonlijsthoogte van max. 5,50 m. met twee volwaardige verdiepingen is mogelijk. Dakhelling tussen 25 ° en 45 °; 25 % van de oppervlakte van het dak mag een afwijkende helling hebben. Bijgebouw of aparte garage van max. 10 m². Lot 4 met een opp. van 5 a. 20 ca.. GEEN BOUWVERPLICHTING. Meer info: 054/566.544. MET OPTIE
Grond - Herne
 Verkocht 

Verkocht : Grond te Herne

Gunstig gelegen bouwgrond voor open bebouwing
Bouwgrond voor open bebouwing met zuidwest georiënteerde tuin. Straatbreedte: 18,91 m - max. bouwbreedte: ca. 13 m. Bouwdiepte gelijkvloers: 15 m - bouwdiepte verdieping: 12 m. Dak met helling tussen 0° en 45°. Een woning met een plat dak is dus ook mogelijk. Max. twee woonlagen. Complementaire functie zoals vrij beroep, kantoor is ook mogelijk met max. 100 m² vloeroppervlakte. Bijgebouw van max. 30 m². Opp.: 7 a. 70 ca. Gunstig gelegen met vlotte verbinding naar station en snelweg E 429. Verdere inlichtingen: 054/566.544
Woning - Ninove
 Verkocht 

Verkocht : Woning te Ninove

Te renoveren stadswoning met tuin
Te renoveren stadswoning met 2 slaapkamers en tuin. Gelegen op wandelsafstand van het Niniacomplex. Opp.: 1 a. 80 ca. - K.I./ 176 €. VERMINDERD VERKOOPRECHT MOGELIJK. UC: 1540749: 2266 kWh/m².
Villa - Viane
 Verkocht 

Verkocht : Villa te Viane

Rustig gelegen, stijlvol gerenoveerde villa met zwembad.
Deze villa werd recent gerenoveerd met behoud van haar waardevolle authentieke elementen en voorzien van alle modern comfort. In de living werden de authentieke elementen zoals de parketvloer en het stukwerk harmonieus geïntegreerd met moderne elementen zoals de video wall. De ruime leefkeuken biedt u veel lichtinval en een mooi uitzicht op het terras en het zwembad met poolhouse. Het bureau op het gelijkvloers sluit aan bij de inkomhal en laat zo toe om beroepswerkzaamheden thuis gescheiden te houden van uw privé situatie. Verdieping: 4 slaapkamers, mooie badkamer, toilet en dressing. Er is een ruime garage met achtergelegen berging en een carport. Tevens is er voor de woning parkeergelegenheid. Kelder met stookruimte en berging. De villa is gelegen op de rand van het Pajottenland met een vlotte verbinding naar de autosnelweg E 429. Opp.: 12 a. 20 ca. - K.I.: 872 € EPC UC 557636: 151 kWh/m².
Woning - Grimminge
 Verkocht 

Verkocht : Woning te Grimminge

Ruime half open bebouwing met 3 slaapkamers, garage en tuin.
Deze ruime op te frissen woning met zuidelijke oriëntering biedt u een mooi uitzicht op de groene ruimte en is gelegen op wandelafstand van het domein "De Gavers". De woning omvat: inkomhal, garage, vestiaire, wasplaats, berging en voorraadkelder. Living, eetkamer, keuken, WC, 3 slaapkamers, badkamer en zolder. Opp.: 5 a. 16 ca. - K.I.: 528 euro. Recent vernieuwde PVC-ramen met dubbele beglazing. VERMINDERD VERKOOPRECHT MOGELIJK. Voor verdere inlichtingen of afspraak: 054/566.544.
Grond - Grimminge
 Verkocht 

Verkocht : Grond te Grimminge

Rustig gelegen bouwgrond voor half open bebouwing
Rustig gelegen bouwgrond voor een halfopen bebouwing. met zuidelijke oriëntering. Achter de grond bevindt zich agrarisch gebied, waardoor u geniet van een vrij en groen uitzicht.. Het provinciaal domein De Gavers ligt op wandelafstand. Lot 1 A van de verkaveling. Straatbreedte: 13,66m. Bebouwbare breedte: ca. 10,50 m Bouwdiepte gelijkvloers: 15 m. Bouwdiepte verdieping: 12 m. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Opp.: 6 a. 53 ca.
Woning - Aaigem
 Verkocht 

Verkocht : Woning te Aaigem

Deels gerenoveerde karaktervolle woning in U-vorm
Deels gerenoveerde karaktervolle woning in U-vorm Glvl.: Inkomhall, zithoek, eetplaats, bureau en keuken. Verd.: nachthall, 3 slaapkamers, mooie badkamer met jacuzzi en douche-Jet. Bijgebouw ingericht als welnessruimte met sauna, jacuzzi en douche. Grote binnenkoer met stallingen en hobbyatelier. Zolder met vaste trap, kelder en ruime garage. Opp.: 11 a 67 ca K.I.: 371 EUR
Woning - Geraardsbergen
 Verkocht 

Verkocht : Woning te Geraardsbergen

Te renoveren stadswoning met 3 slaapkamers en tuin
Deze woning is rustig gelegen aan de voet van de Oudeberg en omvat: gelijkvloers: salon, eetplaats en keuken. Verdieping: 3 slaapkamer en badkamer. Kelder en stadstuin. De tuin heeft een ontsluiting langs de achterliggende straat. Er is mogelijkheid voor het bouwen van een garage achteraan. Voor investeerders is het interessant om vermelden dat de woning reeds 15 jaar verhuurd is aan dezelfde huurder. Opp.: 1 a. 80 ca. - K.I.:280 euro. VERMINDERD VERKOOPRECHT MOGELIJK.
vorige pagina
1 .
2 .
3 .
4 .
5 .
6 .
7 .
8 .
9 .
36